Hər şey axşam saatlarında, çay süfrəsi arxasında başladı. Evdə tək idim. Arvadım işdən gec gələcəkdi, uşaqları nənə evinə aparmışdı. Dincəlmək üçün fürsət. Cəmi bir neçə saatlıq da olsa. Televizoru açıb bir filmə baxmaq istədim, amma heç bir film maraqlı gəlmirdi. Bəlkə də, sadəcə diqqətim dağınıq idi. Gün ərzində işdə o qədər sənədlə məşğul olmuşdum ki, beynim hələ də rəqəmlərlə doluydu. Yeməkdən sonra mətbəxdə oturub telefonumu vərəqləməyə başladım. İnstaqram, Facebook, sonra bir xəbər saytı, sonra isə birdən gözüm bir reklama sataşdı.

Həmin reklamda yazılmışdı: “Bir klik, böyük qazanclar”. Adi bir şüar kimi görünsə də, içində bir həqiqət gizli idi. Bir neçə ay idi ki, vaxtaşırı bu platformada oynayırdım, amma heç vaxt ciddi baxmamışdım. İşdən qayıdıb yorğun olanda, bir az da dincəlmək üçün, əyləncə məqsədilə. Amma o axşam məqsədim yalnız əyləncə deyildi. Daha çox bir şeyə ehtiyacım var idi. Beynimi boşaltmaq, düşüncələrdən uzaqlaşmaq, sadəcə olaraq başqa bir dünyaya qaçmaq. Mostbet mənə bu qaçış yolunu verirdi.

Telefondakı tətbiqi açdım. Lakin giriş etməkdə bir az çətinlik çəkdim. Ekranda “giriş xətası” yazısı çıxdı. Oynamaq istəyirdim, amma texniki bir problem məni dayandırmışdı. Bir neçə dəfə cəhd etdim, hər dəfə eyni nəticə. Əsəbləşməyə başladım. Axı, mən sadəcə bir az vaxt keçirmək istəyirdim. Niyə bu qədər çətin olmalı idi? Düşündüm ki, bəlkə də internetimdə problem var. Yox, internet işləyirdi. Bəs onda nə? Sonra ağlıma gəldi ki, bəlkə də texniki xidmətlə əlaqə saxlamalıyam. Mostbet-in qaynar xətti varmı? Əvvəllər heç vaxt zəng etməmişdim. Amma o an, məhz həmin həyəcanla, axtarışa başladım.

Saytın alt hissəsində “Əlaqə” bölməsini tapdım. Orada bir neçə əlaqə vasitəsi var idi, amma mənə lazım olan tək bir şey var idi – mostbet qaynar xett. Onu tapdım. Nömrəni yığdım. Tərəddüd etdim. Zəng etmək? Yoxsa yazmaq? Amma vaxt itirmək istəmirdim. Düyməni basdım. Zəng getdi. Bir neçə saniyə sonra kimsə açdı. Qarşı tərəfdə mehriban bir kişi səsi: “Mostbet dəstək xidməti, mənə etibar et, sizə necə kömək edə bilərəm?” Mən bir an çaşdım. Səs o qədər rahatdı ki, sanki köhnə dostumla danışırdım. Problemimi izah etdim. O, məni sakitcə dinlədi. Sonra dedi: “Sadəcə tətbiqi yenidən başladın və kukiləri təmizləyin. Çox güman ki, brauzerinizdə keş problemidir.” Bəlkə də həqiqətən sadə bir həll idi, amma mən bu qədər sadə olduğunu düşünməmişdim.

Onun dediyi kimi etdim. Tətbiqi yenidən başlatdım, brauzeri təmizlədim, sonra təkrar cəhd etdim. Giriş oldu. Hesabımın içində idim. O an hiss etdim ki, bir daha qarşılaşsam, nə edəcəyimi bilirəm. Mostbet qaynar xett nömrəsini telefon yaddaşıma qeyd etdim. Həmin zəng mənə təkcə texniki problemi həll etmədi, həm də göstərdi ki, bu platformada təkcə oyun deyil, əsl dəstək də var.

O gecə depozit etdim 30 manat. Məqsədim yox idi nəhəng uduşlar qazanmaq. Sadəcə oynamaq, həyəcanı hiss etmək. Canlı kazino bölməsinə keçdim. Ruletka masasında bir neçə raund oynadım. Kiçik mərclər, qırmızı, qara, bəzən bir neçə rəqəm. Uduşlar cüzi idi, amma həyəcan böyük. Sanki həqiqətən də, Londonda və ya Maltada bir kazinoda oturmuşdum. Ekranda canlı diler gülümsəyirdi, mən isə evimdə, rahat kresloda.

Sonra qəfildən bir ruletka raundunda hər şey dəyişdi. 1 nömrəyə bir neçə manat qoymuşdum. Diler topu atdı, o fırlandı, fırlandı… 1. Birdən 36 manat qazandım. Ürəyim döyünməyə başladı. Dayanmalı idim. Amma dayana bilmədim. Hiss edirdim ki, o gecə ulduzlar mənim xeyrimə düzülüb. Davam etdim. Növbəti raundda 7 nömrəsinə bir az daha çox qoydum. Top dayandı – 7. 70 manat qazanc. Artıq hesabımda 100 manatdan çox var idi.

Oynamağa davam etdim. Həyəcan içimdə coşurdu. Birdən düşündüm ki, bu gecə mənə bir şey olacaq. Bu, nə ruhu nə də mistika idi. Sadəcə, bəzi gecələr doğru hiss edirsən. Diler topu 3-cü dəfə fırladanda, ürəyim daha sürətli döyünürdü. Bu dəfə 0 rəqəminə mərc etdim – böyük risk, böyük qazanc. Top dayandı… 0. O an ekrandakı qazanc rəqəmini görəndə inanmadım. Hesabım 380 manata yüksəlmişdi.

Dərhal dayandım. Pulun 300 manatını kartıma köçürdüm. Qalan 80-i ilə oynamağa davam edə bilərdim, amma qərar verdim ki, bu gecə kifayətdir. Telefonumu qoydum, dərin nəfəs aldım. O gecə birbaşa mostbet qaynar xett zəngi olmasaydı, hesabıma giriş edə bilməzdim. O problem olmasaydı, o uduşlar olmazdı. Hər şey bir-birinə bağlıdır. Texniki problem, bir telefon zəngi, mehriban dəstək xidməti, ardınca qələbə.

Sabahı gün arvadıma pulun bir hissəsini verib dedim: “İnternetdə bir iş gördüm, qazandım.” O təəccübləndi, amma çox soruşmadı. 250 manatını mətbəxə yeni bir qaz sobası almağa verdik. Köhnəsi çoxdan xarab olmuşdu, amma təzəsinə pul çatmırdı. İndi işdən gəlib, yemək bişirəndə o sobanı görürəm. Və hər dəfə yananda, o qaynar xəttə etdiyim zəng yadıma düşür.

Bu gün mən mostbet qaynar xett nömrəsini hər kəslə paylaşıram. Nə vaxtsa texniki problem yaşayan dostuma zəng etməyi tövsiyə edirəm. Çünki bilirəm ki, oradakı operatorlar həqiqətən kömək edirlər. Mənim üçün bu, sadəcə bir dəstək xətti deyil – bu, bəzən şansın qapısını açan bir açar idi. O gecəki uduş sayəsində ailəmə bir az da olsa rahatlıq gətirdim. Və buna görə peşman deyiləm. Heç vaxt. Çünki mən qaydaları bilirəm, limitlərimi tanıyıram, və nə vaxt dayanacağımı da bilirəm. İndi hər dəfə mostbet açanda, ilk işim hesabıma girmək olmur – əvvəl xatırlayıram o gecəni və o zəngi. Gülümsəyirəm, sonra oynamağa başlayıram. Və həmişə qaydalarımla. Uduşlar olur, itkilər olur. Amma ən vacibi – mən nəzarət mənim əlimdədir. Və bu rahatlıq, hər şeydən qiymətlidir.